Autor: Dnevnik

Novi Sad
29.09.2024.
23:34 > 06:57
N. T. (55) iz Novog Sada, koji je bušilicom 11. marta ubio suprugu na Vidovdanskom naselju, odlukom Višeg suda izrečena je mera obaveznog psihijatrijskog lečenja i čuvanja u zdravstvenoj ustanovi.
  • Realista

    29.09.2024 09:59
    Sistem nije zakazao.
    Taj lik nije poremećen od juče, takvih osoba ima mnogo i slobodno šetaju gradom jer ne postoji sistemsko rešenje psihijatrijske pomoći. Najbolji primer, i najblaži, su vam dementne osobe, za koje je odgovorna samo uža porodica, zaključana u servisiranju te osobe. Kada na kraju dementna osoba zapali krov zgrade i svi ispaštaju, tek onda krene sistem da se bavi - ali opet posledicom. To su elementi propalog društva i nepostojanja uređene države. To je srbija danas.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna